Kusari-Lila: Vulën e lirisë e mbanë populli dhe jo partitë politike

Kusari-Lila: Vulën e lirisë e mbanë populli dhe jo partitë politike

Zgjedhjet lokale 2017 nëntor 14, 2017 - 13:30

Në kuadër të fushatës së raundit të dytë të zgjedhjeve lokale, kandidatja për kryetare të komunës së Gjakovës nga Alternativa, Mimoza Kusari-Lila, ka filluar ditën me aktivitete në bashkësinë e dytë lokale.

Ajo është pritur nga banorët e lagjes “Mulla Jusuf”, para të cilëve edhe ka shpalosur objektivat qeverisëse për mandatin e dytë.

“Ata që po pretendojnë të rikthehen në pushtetin lokal në Komunën e Gjakovës, këtë lagje në qeverisjen e tyre e kanë nda e përça, pa i kursyer edhe vlerat e luftës të cilat i kanë nda me parti. Vulën e lirisë e mbanë populli dhe jo partitë politike, andaj edhe në katër vitet të mandatit të parë kemi treguar se me punë dhe angazhim nderohet dhe lartësohet kontributi i gjithsecilit banorë të Komunës së Gjakovës”, ka thënë Kusari-Lila.

Ajo është zotuar se gjatë qeverisjes së ardhshme katërvjeçare do të zhvillojnë projekte të reja zhvillimore, transmeton Klan Kosova.