Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
MPB-ja thotë se janë marrë masat e nevojshme për mbarëvajtjen e zgjedhjeve

MPB-ja thotë se janë marrë masat e nevojshme për mbarëvajtjen e zgjedhjeve

Zgjedhjet 2019 September 18, 2019 - 10:48
Detajet

MPB është e përkushtuar që me paanshmëri dhe profesionalizëm të sigurojë mbarëvajtjen e të gjitha aktiviteteve elektorale të subjekteve politike

Ministria e Punëve të Brendshme falënderon subjektet politike për zhvillimin e aktiviteteve elektorale në kuadër të rendit dhe ligjit. Zgjedhjet e qeta dhe demokratike, shmangja nga çfarëdo incidenti apo provokimi, janë shenja të një kulture të lartë qytetare që po shfaqen në Republikën e Kosovës.

MPB njofton se në bazë të misionit të saj, që të kujdeset për sundimin e ligjit dhe sigurinë publike në tërë territorin e Republikës së Kosovës, janë ndërmarrë masat e nevojshme për të siguruar mbarëvajtjen e zgjedhjeve parlamentare.

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia e Kosovës mbeten të përkushtuar që me paanshmëri dhe profesionalizëm të sigurojnë mbarëvajtjen e të gjitha aktiviteteve elektorale të subjekteve politike dhe përgjithësisht gjithë procesit zgjedhor deri në përfundimin e tij të plotë.

Njëkohësisht ftojmë përfaqësuesit e partive politike dhe qytetarët e Republikës së Kosovës që të vazhdojnë të kultivojnë qytetari dhe kulturë aktive, duke respektuar secilin qytetar pa dallim, deri në përfundimin të garës elektorale.

Të rekomanduara