Dobitë e çajit të gjelbër

Web TV August 29, 2019 - 11:29
Lexoni detajet

Çaji i gjelbër është i pasur me antioksidantë dhe lëndë ushqyese që kanë efekte të fuqishme në trup.

Në videon më poshtë i gjeni dobitë tjera: