Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303

Këto ushqime parandalojnë tumorin e gjirit

Web TV August 23, 2019 - 17:37
Lexoni detajet

Mjekët nuk rreshtin kurrë së përsërituri rëndësinë e një regjimi të duhur ushqimor për parandalimin e tumoreve, duke përfshirë dhe atë të gjirit. Por a e dini se janë pesë superushqime, të cilat i ndihmojnë femrat t’i parandalojnë këto lloje formimesh?

Të rekomanduara