Kush nuk do ta dëshironte një pajisje të tillë (VIDEO)

Kush nuk do ta dëshironte një pajisje të tillë (VIDEO)

Video maj 16, 2018 - 19:29
Kjo shpikje po që është shpëtim për bujqit

Tani është koha e mbjellës së perimeve të ndryshme nëpër sera, shkruan “Zeri.info”.

E kjo punë shpeshherë është edhe e mundimshme dhe e lodhshme.

Por, si duket ka një zgjidhje edhe për këtë, përcjell “Zeri.info”.

Në një video të publikuar në rrjetet social shihet se një punëtor ka bërë një shpikje mjaftë të mirë dhe se me këtë fare lehtë mund ta mbjellësh speca, domate, apo çfarë do perime tjetër, transmeton “Zeri.info”.

Për më shumë, shikojeni videon.