Moment dramatik: Shikoni se si shqiponja për pak sa nuk e rrëmben këtë fëmijë (VIDEO)

Moment dramatik: Shikoni se si shqiponja për pak sa nuk e rrëmben këtë fëmijë (VIDEO)

Video maj 15, 2018 - 11:18
Vërtetë moment dramatik!

Të gjithë e dimë se fëmijët janë gjëja më e shtrenjtë për prindërit, prandaj secili tregon kujdes dhe përkushtim të madh, transmeton “Zeri.info”.

Një video e publikuar në rrjetet sociale, tregon momentin më dramatik që mund t’ju ndodh prindërve.

Në një park ku po qëndronin aty papritur shfaqet një shqiponjë e cila e kap fëmijën që ishte i ulur në bari, transmeton “Zeri.info”.

Por, reagimi i prindërve ishte mjaft i shpejt dhe fatmirësisht shqiponja nuk e mori me vete fëmijën.

Për më shumë shikojeni videon e mëposhtme. /ZËRI/