Kjo vajzë lë pas shumë sportist, shikojeni çfarë lëvizje bën me top futbolli!

Kjo vajzë lë pas shumë sportist, shikojeni çfarë lëvizje bën me top futbolli!

Video maj 11, 2018 - 19:26
Merr vëmendjen kur ulët dhe mban topin në...

Jemi mësuar t'i shohim meshkujt teksa realizojnë lëvizje të ndryshme me top futbolli, por tani radhën e kanë edhe femrat të tregojnë talentin e tyre në këtë aspekt, shkruan "Zëri.Info".

Së fundmi në rrjetet sociale kemi hasur në një video ku shihet një femër e veshur mjaft provokuese teksa realizon lëvizje interesante me top futbolli e qe lë pa fjalë!

Shikoni videon më poshtë: