Shikoni si i ‘përgjigjet’ Shefqet Krasniqi, Molliqajt kur ky thotë se Kurti është rrezik për Kosovën

Shikoni si i ‘përgjigjet’ Shefqet Krasniqi, Molliqajt kur ky thotë se Kurti është rrezik për Kosovën

Video maj 11, 2018 - 08:18
Lexo detajet

Tash kur në Lëvizjen Vetëvendosje, ndarja është thelluar dhe fare pranë zyrtarizimit, kanë filluar edhe sulmet nga njëri grup ndaj tjetrit dhe anasjelltas.

Në një faqe në Facebook, me gjasë mbështetës të Albin Kurtit, kanë montuar një reagim të hoxhës Shefqet Krasniqi, duke e marrë prej atyre ligjëratave të tij të famshme, dhe duke e paraqitur si përgjigje për Dardan Molliqajn, ndaj deklaratës së tij në Rubikon, kur ai thotë se qasja e Kurtit është e rrezikshme për Kosovën.

Në këtë reagim të montuar, Krasniqi paraqitet kinse i thotë Molliqajt, se ‘ti kërkon me ta bo shpinën ma but se sa barkun’.

Video të ngjashme me mesazh diskreditues, ka pasur edhe nga grupi tjetër, të cilat ishin adresuar kundër Albin Kurtit.