Kështu e festojnë përfundimin e shkollimit maturantët

Kështu e festojnë përfundimin e shkollimit maturantët

Video maj 10, 2018 - 21:40
Lexo detajet

Për të gjithë shkolla e mesme llogaritet të jetë një ndër përjetimet më të mira në jetë, shkruan Zeri.info

Ndonëse pas përfundimit të shkollës së mesme është periudha jetësore më vendimtare për secilin, të gjithë nxenësit kujdesen në vendin tonë qe diët e fundit të shkollës së mesme t’i kalojnë si ështe më së miri dhe të harrojnë çdo gjë.

E tillë është edhe kjo video.

Duket  që nxenësit e shkollës së mesme "Xhevdet Doda" në Prishtinë kanë vendosur që ditën e dundit të shkollës ta kalojnë me muzike e me valle në oborr të shkollës, transmeton Zeri.info.

Me këngën hit të Mentor Kurtishit "Oj dashnia jem", maturantët ia kane marrë valles në këtë shkollë. Për më shumë shikoni videon. /Zëri/