Nëse e njihni ndonjë person që ka frikë nga qentë, a do t’ia bënit këtë shaka? (VIDEO)

Nëse e njihni ndonjë person që ka frikë nga qentë, a do t’ia bënit këtë shaka? (VIDEO)

Video maj 10, 2018 - 14:53
A keni ndonjë shok që do donit ta frikësonit në këtë mënyrë?

Shumë njerëz kanë frikë nga qentë, madje disa edhe kanë fobi prej tyre, shkruan “Zeri.info”.

Por pavarësisht se të afërmit dhe miqtë e dinë se ata frikësohen nga qentë, ata përsëri zgjedhin mënyra të ndryshme se si ti frikësojnë.

Një rast i tillë është edhe kjo video, shkruan “Zeri.info”.

Në këtë video shihen se disa punëtorë teksa punonin në arë, njëri prej tyre e frikëson keq tjetrin duke e bërë zërin sikur të një qeni dhe duke imituar sikur po e kafshonte.

A keni ndonjë shok që do donit ta frikësonit në këtë mënyrë?