Nuk ka se me çfarë t’a godet burrin, e merr fëmijën dhe e godet me të (VIDEO)

Nuk ka se me çfarë t’a godet burrin, e merr fëmijën dhe e godet me të (VIDEO)

Video mars 07, 2018 - 17:55

Një grua e nervozuar me burrin e saj shihet kur ajo nuk ka se me çfarë t'a godet burrin e saj dhe për një moment kap fëmijë e saj dhe e godet atë.

Ajo kap nga qafa djalin dhe godet burrin në mes të rrugës, transmeton lajmi.net.

Nuk dihet pse ka nisur sherri dhe gjithashtu nuk dihet se ku ka ndodhur ky akt dhune.