KB Trepça dhe Drilon Hajrizi, më të mirët e vitit 2023

KB Trepça dhe Drilon Hajrizi, më të mirët e vitit 2023

Sport February 27, 2024 - 21:18

Klubi basketbollistik, Trepça është zgjedhur klubi më i mirë i vitit nga qyteti i Mitrovicës.

Përzgjedhja është bërë nga komisioni i emëruar nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.

Lajmin e ka konfirmuar vetë klubi përmes një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook.

Përveç kësaj, edhe Drilon Hajrizi është zgjedhur sportisti më i mirë i vitit 2023 në Mitrovicë. /Zëri

Postimi i plotë nga Trepça:

KB Trepça, klubi më i mirë i vitit 

Të martën janë shpallur më të mirët në sportin e qytetit të Mitrovicës për vitin 2023. Përzgjedhjen e ka bërë një komision i emëruar nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.

Ashtu si pritej, dhe duke u bazuar në suksese, klubi ynë u shpall më i miri i vitit 2023.

Ky megjithatë nuk ishte çmimi i vetëm. 

Basketbollisti ynë, Drilon Hajrizi, është shpallur sportisti më i mirë i vitit 2023 në Mitrovicë.

Drejtori i klubit tonë, Izet Tahiri, është shpallur punëtor sportiv i vitit 2023 në Mitrovicë. 

Talenti ynë, Enes Gashi, u shpall shpresa e vitit.

Çmimet natyrisht se na motivojnë për punë e angazhim më të madh. 

Faleminderit Komunës së Mitrovicës dhe gjithë atyre që na përkrahin.