Mjekët e Tunizisë shpëtojnë jetën e lojtarit të Nigerit

Mjekët e Tunizisë shpëtojnë jetën e lojtarit të Nigerit

Sport tetor 19, 2018 - 23:28
Lexo tjera detaje

Në ndeshjen mes Tunizisë dhe Nigerit, në kuadër të fazës së Grupeve të Kupës së Afrikës, ka ndodhur një moment jo i mirë në fushë.

Njëri nda lojtarët e Nigerit u shtri në tokë në minutat e fundit të ndeshjes, ku menjëherë erdhën mjekët e Tunizisë dhe reaguan duke i ndihmuar lojtarit, që dukej në moment të vështirë. 

Kjo ndeshje përfundoi me fitoren e Tunizisë me rezultatin minimal 1-0.