Ky meç është mësimi më i mirë për ata që nënvlerësojnë kundërshtarin!

Ky meç është mësimi më i mirë për ata që nënvlerësojnë kundërshtarin!

Sport tetor 15, 2018 - 18:11

Në të gjitha sportet kemi anën favorite dhe atë që ka më pak gjasa të fitojë.

Mirëpo, asnjëherë nuk duhet nënvlerësuar atë që kë përpara.

Kemi qenë dëshmitarë se në sport mund të ndodhin befasi prej më të mëdhave, shkruan Lajmi.net.

Duket se mësimin nuk e ka marrë një luftëtar i MMA.

Në një video që po bënë bujë, kemi një ndeshje mes dy sportistëve të MMA.

Mënyra se si sportisti e nënvlerëson kundërshtarin e tij është jo e mirë. Por, ai në fund e pësoi në mënyrën më të keqe.

Shikoni videon më poshtë: