Shtiza pasioni i madh, por Risella Fiamingo shkëlqen në shumë drejtime (FOTO)

Shtiza pasioni i madh, por Risella Fiamingo shkëlqen në shumë drejtime (FOTO)

Sport shtator 14, 2018 - 14:05
Detajet

Linja perfekte të trupit, e palestruar dhe me forma që të tërheqin vëmendjen.

Vjen si një dhuratë e nënës natyrë, por në fakt një pjesë e madhe e suksesit në rrjetet sociale vjen nga aktiviteti sportiv.

I referohemi italianes Rissella Fiamingo, një kampione në sportin e Skermës, që është mjaft i zhvilluar në Itali.

Ka përfaqësuar vendin e saj në shumë aktivitete ndërkombëtare, madje duke i siguruar edhe medalje.27-vjeçarja nuk shkëlqen vetëm në duelet me kundërshtaret e saj, por edhe në rrjetet sociale.

Foto e saj e tregojnë më qartë se numri i fansave të saj është në rritje progresive.

Image

Image

Image

Image

Image

Image