30 mijë bileta shiten për ndeshjen Kosovë-Shqipëri, shikoni çfarë thotë Challandes

30 mijë bileta shiten për ndeshjen Kosovë-Shqipëri, shikoni çfarë thotë Challandes

Sport maj 27, 2018 - 15:33
Detajet

Bernard Challendes, përzgjedhësi i Kosovës, ka folur para ndeshjes ndaj Shqipërisë.

Ai tha se kjo sfidë i shërben shumë ekipit.

“Detyra ime është të punoj dhe të përgatis ekipin për ndeshjen kundër Shqipërisë dhe për të qenë gati në muajin shtator”, deklaroi Challendes.

“Nuk kemi shumë ndryshime. Është mirë që lojtarët ti kemi të gjithë për tu përgatitur sa më mirë në muajin shtator. Do t’ia jap mundësinë të gjithë futbollistëve ndaj Shqipërisë.

“Është shumë interesante për mua, jam trajner. Shqipëria është skuadër shumë e fortë, por për mua e rëndësishme është të përgatitemi kundër Azebarxhanit në muajin shtator. Gjithsesi kam dëshirë ta fitoj këtë ndeshje”.