Shpallje, 26.01.2022

Shpallje, 26.01.2022

Shpallje January 26, 2022 - 14:27

Milaim Morina shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Ramadan Nishori shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Fehmi dhe Islam Kastrati”, Kizharekë.

Bajram Avdyli shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Artan Fejza shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHM. “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Arsim Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Jusuf Gërvalla”, Negroc.

Fatmir Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Jusuf Gërvalla”, Negroc.

Drenis Morina shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI-IX, SHFMU “Abedin Bujupi”, Arllat.

Mërgim Bërbatovci shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Sami Baldedaj shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Fatlinda Koraqi shpall të pavlefshme diplomën, certifikatën dhe dëftesat e klasave X, XI dhe XII, të gjimnazit “Skënderbeu”, Kaçanik.

Lirim Bajgora shpall të pavlefshme certifikatën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Fadil Zejnullahu shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Fan Stilian Noli”, Podujevë.

Nexhmi Emini shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Nexhmi Raqi shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Elda Islami shpall të pavlefshme dëftesat, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Shukrije Maloku shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatat dhe diplomën, SHM “Isa Boletini”, Podujevë.

Benjamin Maqastena shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Ardit Haxhiu shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Arbenita Rukovci shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Ilir Konushevci”, Llugë.

Albert Salihu shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Isa Boletini”, Podujevë.

Albin Cernaverni shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Isa Boletini”, Podujevë.

Maldor Sejdiu shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Isa Boletini”, Podujevë.

Avdyl Humolli shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Isa Boletini”, Podujevë.

Florent Topanica shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Mergim Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Luigj Gurakuqi”, Podujevë.

Fatlum Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Dituria”, Llapashticë - Podujevë.

Ramadan Deda shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMT “Fan Stilian Noli”, Podujevë.

El Gimolli shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Fidaim Maloku shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 810786759, Podujevë.

Selvete Osmani shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Leotrim Azemi shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Teuta Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Dituria”, Llapashticë - Podujevë.

Doruntina Rizahu shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X, XI, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Nuhi Deshishku shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Vonesa Jashari shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Driton Ramadani shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Naim Frashëri”, Podujevë.

Besnik Mehmeti shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Leondrit Zhegrova shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Kongresi i Manastirit”, Gllamnik.

Fatlum Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X, XI, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Esat Kutleshi shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Xhemajl Visoka shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Xhemail Visoka shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Musli Dumoshi”, Sfeçël.

Donjeta Veliu shpall të pavlefshme dëftesat, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Adonis Zeqiri shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 811375858, Podujevë.

Amineja Mernica shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Nexhat Gashi shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “J. Gashi”, Dobërdol – Podujevë.

DPZ “Nalm Tuning” shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 811375858, Podujevë.

Valdrin Berisha shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Afrimi dhe Fazliu”, Lluzhan - Podujevë.

Albatrit Hasani shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Alba Sinani shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Shefki Kosumi shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Perparim Hyseni shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Luigj Gurakuqi”, Batllavë.

“Premium Svedt” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit, Podujevë.

Albatrit Mustafa shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 810787749, Podujevë.

Bashkim Uka shpall të pavlefshme dëftesat, SHMT “Fan Stilian Noli”, Podujevë.

Blenda Duriqi shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Rexhep Munishi shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Bujar Toverlani shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Naim Frashëri”, Podujevë.

Ilir Rushiti shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 810783622, Podujevë.

Lavdim Latifi shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Nexhip Talla shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Bekim Xheladini shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Naim Frashëri”, Podujevë.

Miranda Llapashtica shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Dëshmorët e Kombit”, Podujevë.

Rrezart Bekteshi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Arben Osmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X dhe XI,, SHMT “Fan Stilian Noli”, Podujevë.

Sabedin Vokrri shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 811493105, Podujevë.

Albion Havolli shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Ibrahim Rugova”, Podujevë.

Gazmend Hasani shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Naim Frashëri”, Podujevë.

Valbon Shabani shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Dituria”, Llapashticë.

Edon Ajvazi shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Naim Kastrati shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X dhe XI, SHMT “Fan Stilian Noli”, Podujevë.

Faton Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesën e viteve I dhe II, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Muzafer Bajrami shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Besart Selmani shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Naim Frashëri”, Podujevë.

Aferdita Berisha shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Afrimi dhe Fazliu”, Lluzhan - Podujevë.

Qamile Maliqi shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Luigj Gurakuqi”, Batllavë.

Ardian Ismajli shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Arbër Qerimi shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Afrimi dhe Fazliu”, Lluzhan - Podujevë.

Adonis Zeqiri shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Erdin Haxhiu shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Nijazi Jashari shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Ali Hajdari”, Podujevë.

Muhamed Hadani shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 811581083, Podujevë.

Faton Hamiti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Afrim Dedija shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Eqrem Çabej”, Buricë - Podujevë.

Emin Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Naim Frashëri”, Podujevë.

Faton Berisha shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Afrimi dhe Fazliu”, Lluzhan - Podujevë.

Festim Zeqiri shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X dhe XI, SHMT “Fan Stilian Noli”, Podujevë.

Fitore Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Xhafer Kaqanolli shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Mirsad Hyseni shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Luigj Gurakuqi”, Batllavë.

Liridona Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat, SHFMU “Ibrahim Rugova”, Shalë - Podujevë.

Murat Jashari shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Qendrim Abdullahu shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 811365560, Podujevë.

Irfan Hajrizi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Shpetim Metolli shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Ali Hadri”, Peran - Podujevë.

Kaltrina Maloku shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Rinor Hamiti shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 811514208, Podujevë.

Pajazit Zeqiri shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Luigj Gurakuqi”, Peran – Podujevë.

Valmire Mustafa shpall të pavlefshme diplomën, SHMLEJ “Isa Boletini”, Podujevë.

Daut Zeneli shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër 811514208, Podujevë.

Faton Zeka shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Fjolla Hyseni shpall të pavlefshme dëftesën, SHF “Luigj Gurakuqi”, Peran.

Bajram Selmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X dhe XI, SHMT “Fan Stilian Noli”, Podujevë.

Shpend Avdyli shpall të pavlefshme dëftesën, SHFMU “Elfir Behrami”, Podujevë.

Vanesa Jashari shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Luigj Gurakuqi” Batllavë.

Lirim Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Luigj Gurakuqi”, Batllavë.

Shaip Hoti shpall të pavlefshme dëftesat, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.

Bekim Bahtiri shpall të pavlefshme dëftesat, SHF “Kongresi i Manastirit”, Gllamnik.

Valzon Ibrahimi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHM “Aleksandër Xhuvani”, Podujevë.