Përlotet Egla Ceno: Po pres mjekun

Përlotet Egla Ceno: Po pres mjekun

Showbiz April 16, 2024 - 12:31

Liami shkaktoi shqetësim te banorët që në mëngjes, kur mori dy tenxhere dhe filloi t’u binte atyre në krevat.

Kjo zhurmë si duket ka shqetësuar më së shumti Eglën, e cila u ankua se kishte një dhimbje veshi derisa u pa e përlotur.

“Po pres mjekun”, u thoshte Egla banorëve të tjerë, të cilët u afruan për t’i dhënë kurajë.

“Po flisja me Jetmirin, dhe [Liami] më erdhi me dy tasa nga ato të kusive që ziejmë, m’i përplasi shumë afër dhe më trembi me thënë të drejtën”, theksoi ajo mes të tjerash.

Të indinjuar me veprimin e Liamit u shprehën edhe banorët e tjerë dhe në mesin e tyre që kritikonte veprimin ishte edhe Romeo. /Telegrafi