Misioni sekret i Heidit në Big Brother, banorin e ri të shtëpisë e prezanton si të vëllanë e saj

Misioni sekret i Heidit në Big Brother, banorin e ri të shtëpisë e prezanton si të vëllanë e saj

Showbiz April 03, 2024 - 08:27

Heidi Bacit i është dhënë një mision sekret në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Big Brother.

Kjo për të bindur Romeon dhe banorët e tjerë se ajo ka një vëlla më të madh.

Në një komunikim me Ledionin, Heidi foli për Lidin, ‘vëllanë’ e saj, duke treguar arsyet se përse e tregoi tani këtë në moment, me banorët e tjerë që e dëgjuan.

Pjesë nga biseda mes tyre:

Heidi: E gjeta në një moment të njihem me njëri-tjetrin me Romeon. Thjesht e nxorra. Thjesht doli. Nuk kemi ndejtur fare. Është rritur larg.

Ledioni: A të merr malli për të?

Heidi: Ndonjëherë po. Është vëlla. Por kështu janë gjërat, rritesh larg.

Më pas ajo u takua me Lidin, me Heidin që duhet të luajë rolin deri të shtunën pa e kuptuar banorët e tjerë, në mënyrë që çmimi i madh të rritet dhe me dhjetë mijë euro të tjera.

Lidi Delia është animator, i cili është i martuar dhe ka dy fëmijë, duke qenë kështu banori më i ri i shtëpisë së Big Brother.