Romeo dhe Heidi qajnë teksa debatojnë

Romeo dhe Heidi qajnë teksa debatojnë

Showbiz February 28, 2024 - 17:08

Dita e sotshme nuk ka qenë e lehtë për një nga çiftet e spektaklit televiziv "BBVA3".

Heidi dhe Romeo ,"Primen" e kaluar patën sulme nga të tjerët për shkak të një ngacmimi që Françeska i bëri atyre.

Ajo i tha Heidit se e sheh lojtare më të fortë se Romeon, gjë që shkaktoi acarime në çift.

Pasi opinionistët shprehën mendimin e tyre që ishte kundra Romeos, ai vazhdoi të bisedoj dhe debatoj me Heidin gjerë e gjatë ditën e sotme.

Në një pjesë të debatit ata "shpërthejnë" të dy në lot. /oranews