Albi Nako lë shtëpinë e “Big Brother VIP”

Albi Nako lë shtëpinë e “Big Brother VIP”

Showbiz February 25, 2024 - 00:26

Banori i cili la shtëpinë sot ishte Albi Nako.

Ai u mirëprit në studio, ku fillimisht duhet të hapte biletën për të zbuluar në qoftë se do të mund të kthehej apo jo.

Bileta ishte vetëm vajtje dhe teksa shkoi për tu ulur në studio, Ledioni pa që ai ishte gjakosur.

Albi qartësoi se u pre gjatë kohës që po hapte biletën me gërshërë:

"Kjo është shenjë e mirë. Inagurova gishtin."