Gani Gërmia i drejtohet Bucit në spektakël: Mos mi përmend eshtrat e vëllait

Gani Gërmia i drejtohet Bucit në spektakël: Mos mi përmend eshtrat e vëllait

Showbiz December 09, 2023 - 09:01

Gjatë mbrëmjes së premte në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova, u shfaq një përplasje midis dy banorëve, Gani dhe Ylli, që shkaktoi një valë të re tensioni.

Ndërsa banorët po përpiqeshin të gjenin qetësinë e tyre në mes të stresit të lojës, një debat u shpërtheu mes tyre, ku Ganiu u shpreh i irrituar nga sjellja e Yllit.

Konfrontimi filloi kur Ganiu iu drejtua Yllit me një kërkesë të theksuar: “Mos mi përmend eshtrat e vëllaut.” K

jo shprehje simbolizon një kërkesë për respekt ndaj një teme shumë personale dhe të ndjeshme për Ganiun, e cila ka të bëjë me një humbje familjare.

Ylli, duke u përballur me akuzat e Ganiut, ishte i shpejtë në përgjigjen e tij, duke deklaruar se “nuk ti ka përmend askush”.

Komenti i tij u përpoq të minimizonte situatën dhe të tregonte se nuk ka pasur qëllim për t’u marrë me të kaluarën e Ganiut.

Megjithatë, kjo ndërhyrje nga ana e Yllit nuk duket se u mor mirë nga Ganiu, i cili kërkonte një lloj marrëdhënieje të kuptueshme dhe të respektueshme brenda shtëpisë së BBVK. /Telegrafi/