Blerando: Me ndihmë të Zotit, e shoh vetën fitues

Blerando: Me ndihmë të Zotit, e shoh vetën fitues

Showbiz December 08, 2023 - 23:23

Gjatë kësaj jave, një përplasje ka ndodhur mes Bleros dhe Blerandos, përkundër që këta dy kanë qenë miq shumë të mirë që nga fillimi.

Blerando ka bërë një distancim nga këngëtari i njohur, ndonëse ka ndjekur gjithnjë rregullat e tij dhe i ka qëndruar pas.

Në spektakël është diskutuar ky debat i tyre, i cili bëri edhe ta prishnin shoqërinë.

Ata janë sqaruar me njëri-tjetrin, teksa Blerando thotë se do të shkojë në finale dhe se do të jetë fitues.

“Në këtë mes e shoh veten, a me thënë sinqerisht, me ndihmë të Zotit e shoh veten si fitues”, u shpreh ai.

Lexo po ashtu"Ky është sulm fizik" - publikohet materiali ku tregon incidentin mes Shqipes dhe Gani Gërmisë

Kjo ka bërë që konkurrentët e tjerë të reagojnë e të bëjnë shprehje të ndryshme.

“Ky jam unë, që nga fillimi kam nisur me intuitën time, ky jam unë”, përfundoi ai.