Santiana refuzon kërkim faljen nga Buci

Santiana refuzon kërkim faljen nga Buci

Showbiz December 04, 2023 - 21:58

Me fillimin e spektaklit ‘Prime’, është komentuar edhe raporti i Santianës dhe Bucit.

E me hapjen e kësaj teme Buci i ka kërkuar falje Santianës.

Por kërkim faljen e Bucit, Santiana e ka refuzuar.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.