RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

Showbiz November 30, 2023 - 16:00

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ, tregon synimin dhe punën e palodhur të artistit si krijues dhe producent. Filmi ndjek procesin e Beyonce në zotërimin e dhuntisë së saj për të ekzekutuar turneun rekord të RENAISSANCE WORLD TOUR me 56 performanca, në 39 qytete, dhe hapet në CineStar Megaplex, Prishtina Mall nga 1 deri më 3 dhjetor.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ thekson udhëtimin e RENAISSANCE WORLD TOUR – një turne koncertesh mbarëbotëror me rekord që përfshin 56 shfaqje, 39 qytete dhe 12 vende – nga fillimi i tij deri në shfaqjen e hapjes në Stokholm, Suedi, deri në finalen e madhe në Kansas City, Missouri. Bëhet fjalë për qëllimin e Beyonce, punën e palodhur, përfshirjen në çdo aspekt të prodhimit, mendjen dhe qëllimin e saj krijues për të krijuar trashëgiminë e saj dhe për të zotëruar dhuntinë e saj.

E pranuar me një vlerësim të jashtëzakonshëm nga mediat ndërkombëtare dhe ato amerikane, performanca e jashtëzakonshme e Beyonce gjatë RENAISSANCE WORLD TOUR krijoi një vend të shenjtë për lirinë, pranimin dhe gëzimin e përbashkët. Prodhimi i tij maksimalist mirëpriti më shumë se 2.7 milionë fansa nga e gjithë bota, të cilët udhëtuan nëpër oqeane për të shijuar Club RENAISSANCE. Tani, miliona shikues të filmit do të takohen në Paradën e Gëzimit, festën monumentale të kërcimit që feston të drejtën e secilit për të qenë vetvetja.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ, do të vihet në dispozicion të miliona shikuesve të filmave në mbarë botën dhe në CineStar Megaplex, Prishtina Mall nga 1 Dhjetori deri më 3 Dhjetor 2023.

Biletat ofrohen në cinestarcinemas-ks.eu, për debutimin e 1 dhjetorit të RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ.