Robert Pattinson kujton fillimet e vështira: Fjeta për 6 muaj në një kamerdare me fryrje

Robert Pattinson kujton fillimet e vështira: Fjeta për 6 muaj në një kamerdare me fryrje

Showbiz November 18, 2023 - 07:52

Robert Pattinson dha një intervistë për Architectural Digest dhe foli për shtratin e parë që krijoi me stilisten Nicole Gordon. Ndër të tjera ai foli edhe për shtratin më të keq që ka pasur ndonjëherë: Një kamerdare me fryrje.

“Në një moment, mobiljet e vetme që kisha për rreth gjashtë muaj ishte një kamerdare me fryrje që e përdora si divan, krevat dhe tavolinë ngrënieje”, tha ai. “Më pëlqeu shumë, por më shkaktoi shumë probleme me shpinën”.

Krijimi i tij i ri është padyshim më i mirë. Pattinson filloi të projektonte mobilje “që mendoja se do t’i bënin njerëzit t’i shikonin me lojëra dhe jo formalisht. Dhe të gjithë kishin elementë joproporcionalë, të mëdhenj që ishin mjaft argëtues. Dhe ndërsa po bëja modele, pashë që kthesat që vinin njëra mbi tjetrën bënin saktësisht të njëjtën gjë”, rrëfeu aktori për AD.

Shtrati i tij është i madh dhe i mbuluar me pëlhurë prej liri kadife dhe do të dalë shitje me numër të limituar. /abcnews