David Beckham i kushton një tatuazh të ri gruas së tij Victoria

David Beckham i kushton një tatuazh të ri gruas së tij Victoria

Showbiz September 17, 2023 - 18:00

David Beckham bëri një tjetër tatuazh kushtuar gruas së tij Victoria, duke i shtuar koleksionit të tij të madh që zbukuron trupin e tij. Ish-ylli i futbollit ka tashmë më shumë se 60 tatuazhe dhe tani ka shtuar një tjetër, kushtuar gruas së tij stiliste.

David bëri tatuazh “Posh” në gishtin e mesëm të dorës së tij të majtë në një referencë të pseudonimit të saj nga epoka e Spice Girls dhe u pa me tatuazhin e ri të veçantë.

Ai thuhet se e bëri tatuazhin në të njëjtën kohë kur djali i tij Cruz, 18 vjeç, gjithashtu së fundmi bëri tatuazh “Posh” në krahun e tij.

Ky nuk është tatuazhi i parë që David ia kushton gruas së tij. Në vitin 2015, David bëri tatuazh numrin ’99’ në gishtin e tij të vogël për të shënuar vitin kur u martua me gruan e tij Victoria dhe djalin e tij të madh Brooklyn.

Një trëndafil i madh dhe fjalët “Të dua” rreth qafës së tij thuhet gjithashtu se janë në nder të gruas së jetës së tij. Davidi u zotua për përkushtimin e tij ndaj gruas së tij me një tatuazh me emrin e saj në alfabetin Hindi, por ekspertët më vonë theksuan se, për fat të keq, në të vërtetë lexohej “Vihctoria”. Ai gjithashtu ka frazat e frymëzuara nga latinishtja ‘Ut Amem Et Foveam’ (Në mënyrë që të dua dhe të adhuroj) të tatuazhuara nën emrin e Victoria në krahun e tij të majtë dhe ‘Perfectio in Spiritu’ (Përsosmëri shpirtërore) në krahun e tij të djathtë.

Victoria gjithashtu postoi një fotografi në Twitter, e cila tregonte fjalën ‘Dashuri’ që i shtohej dorës së Davidit, pranë të parës nga dy modelet e dallëndysheve, që thuhet se është një simbol i dashurisë dhe besnikërisë familjare./abcnews