Bled Mane del nga vetja, përdor fjalor banal kundrejt Nitës

Bled Mane del nga vetja, përdor fjalor banal kundrejt Nitës

Showbiz May 28, 2023 - 17:29

Bledi Mane dhe Nita Latifi janë përballur ditën e sotme në “E diell”, një debat që ka degraduar edhe në një fjalor banal.

I irrituar në lidhje me reagimet e Nitës, Bledi është shprehur se Nita tashmë duhet të rritet.

Bledi Mane: Po unë që marr 30 kërcënime në orë nga Kosova, çfarë duhet të bëj. Po boll o se lam nam, Nita ik puno, lëri këto tani. E ta dish për nder… Na fal por na *** eksperiencat, masterat, gazetarinë. Ajo del çdo ditë në intervista, s’i kemi thënë gjë. Rritu o goce rritu!