“Je e kënaqur?” Produksioni harron hapur mikrofonat, del “sheshit” biseda e Oltës në dhomën e rrëfimit

“Je e kënaqur?” Produksioni harron hapur mikrofonat, del “sheshit” biseda e Oltës në dhomën e rrëfimit

Showbiz March 26, 2023 - 23:34

Publiku shpesh herë ka aluduar se produksioni po mban anën e Oltës në lojë. Kjo përforcohet edhe më shumë me një video e cila po shpërndahet masivisht në rrjet. Në sfond dëgjohet zëri në dhomën e rrëfimit dhe Olta.

Zëri i thotë që të mendohet, ndërsa Olta thotë se ka menduar po nuk ka asgjë. Më tej, aktorja pyetet nëse është e lumtur e kjo e fundit pohon që po, duke shtuar pyetjen se kur do bëhet publike.

Zëri: Më duhet gjë tjetër. Mendohu pak.

Olta: Po, deri tani po. Po pas 2 javësh jepet fiks?

Nuk dihet se cila është kërkesa e bërë nga Olta e se çfarë do publikohet pas 2 javësh.

@dyqanishop Turp per produksionin e Big Brother #luizejlli ë original sound - Dyqani