Luizi: Nëse hyn ish i dashuri i Kiarës, do të mbaronte loja ime

Luizi: Nëse hyn ish i dashuri i Kiarës, do të mbaronte loja ime

Showbiz January 26, 2023 - 19:08

Luizi u shpreh se e vetmja gjë që mund ta nxjerrë atë komplet jashtë loje, është nëse brenda në shtëpi mund të futet ish i dashuri i Kiarës.

Ai shtoi se nëse diçka e tillë ndodh, ai do të largohet prej shtëpisë. “Ose unë, ose ai”, tha Luizi duke folur me Valbonën dhe Bjordin në oborr.

Ky reagim i Luizit vjen në një kohë kur ai ia ka shprehur hapur të gjitha ndjenjat e tij Kiarës.

Por edhe kjo e fundit ka thënë se e ka shumë xhan atë dhe ndryshe nga ditët e para në shtëpi, është afruar më shumë me Luizin.