Përplasen sërish Luizi dhe Kiara për marrëdhënien e tyre [video]

Përplasen sërish Luizi dhe Kiara për marrëdhënien e tyre [video]

Showbiz January 24, 2023 - 08:01

Luiz Ejlli dhe Kiara Tito vazhdojnë të jenë temë diskutimi sa i përket raportit të tyre.

Së fundmi në një bisedë që kanë bërë së bashku, këngëtari nga Shkodra i ka bërë një kërkesë.

Ai kërkon që pas gjithë vëmendjes që i jep Titos, kujdesit, dashurisë, shprehjes së ndjenjave, të ketë ta paktën një përqindje të vogël në shkëmbim.

“Merr kohën tënde, më studio nga larg, kur të ndihesh ndryshe dhe të kesh diçka për të më dhënë unë këtu jam”, tha ai.

Kjo duket se nuk u prit mirë nga prezantuesja, e cila theksoi se nëse dëshiron që t’i ketë gjërat shpejt, kjo nuk do të ndodhë.

@peopleinalbania ë #fyp #bigbrothervipalbania #peopleofalbania #luizejlli #kiaratito #viral #dashuri ë suono originale - PeopleOfAlbaniaë