Organizatorët thonë se janë shitur rreth 20 mijë bileta për “Sunny Hill”

Organizatorët thonë se janë shitur rreth 20 mijë bileta për “Sunny Hill”

Showbiz August 04, 2022 - 21:53

Një numër i madh i pjesëmarrësve do të jenë në festivalin ndërkombëtar Sunny Hill.

Deri më tani janë shitur hiç më pak se 20 mijë bileta.

Kështu deklaroi në Klan Kosova, Fat Gjakova, nga stafi i Sunny Hill.

“Nuk e di ndoshta janë shitur diku 20 mijë ose më shumë”- tha Gjakova.

Sunny Hill po mbahet në Parkun e Gërmisë dhe do të zgjas nga 4 e deri më 7 gusht.

Në të pritet të përformojnë shumë artistë ndërkombëtar dhe vendor.