Tre Tenorët me koncert në Shkup

Tre Tenorët me koncert në Shkup

Showbiz September 13, 2021 - 14:21

Tre Tenorët e njohur do të mbajnë koncert në Shkup.

Koncerti i tenorëve, Kastriot Tuasha, Josif Gjipali dhe Mustafa Imeri do të mbahet më 15 shtator në “Kurshumli Han” prej orës 20:00.

Organizatorët kanë njoftuar se koncerti do të realizohen në përputhje me protokollet dhe masat aktuale për organizimin e ngjarjeve në ambient të hapur, certifikata e vaksinës, PCR test negativ jo më i vjeter se 72 orë, distanca e nevojshme mes të pranishmëve dhe maskat mbrojtëse, janë të obligueshme për pjesëmarrësit./Zëri

Image