Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
 D.T.A do performoj  këtë të diel në Rave & WMF Live Session

D.T.A do performoj këtë të diel në Rave & WMF Live Session

Showbiz January 23, 2021 - 16:41

Don Gecaj, i rritur në Prishtinë dhe duke jetuar në Londer, ku ndjeki karrieren si digital marketer. Londra është vendi ku Doni u njoftua me skenën underground house, deep tech dhe technos dhe jetën e natës e dominuar nga tingujt e artisteve si Dyed Soundorom, Markus Homm, Shonky, iO , East End Dubs, NTFO, Hector. Aty ka gjetë inspirimin dhe pasionin për të luajtur muzikë me groove dhe ritme që nxitin emocion të paharrushme të ndegjuesit.

Këtë të diel ndiqni D.T.A në faqen tonë zyrtare në Facebook të Radio Prishtina, nga ora 21:00.

Ju presim të na bashkoheni!