Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Jimmy Haze vjen në “Rave” këtë të shtunë

Jimmy Haze vjen në “Rave” këtë të shtunë

Showbiz July 09, 2020 - 15:47

Këtë të shtunë në ora 21:00 vjen në “Rave”, Jimmy Haze.

Zgjim Beqa, i njohur si Jimmy Haze në skenën muzikore në vitin 2012 duke përformuar kryesisht Deep House në festivale dhe evente lokale.

Disa vite në karrierën e tij muzikore, dashuria e tij për “underground music” po shtohej çdoherë e më shumë, duke e shndërruar në mënyrë progresive stilin e tij në “tech-house” dhe “techno-music”.

Mos mungoni as kësaj radhe.

Image