Njihuni me çiftet që kanë diferencë moshe deri në 30 vite

Njihuni me çiftet që kanë diferencë moshe deri në 30 vite

Showbiz July 02, 2020 - 18:18

Dëgjojmë shpesh të thuhet që dashuria nuk njeh moshë, apo është e verbër. Fotot e mëposhtme e dëshmojnë diçka të tillë. Aty do të gjeni çifte që kanë një diferencë moshe deri në 30-vite, ata shprehen të lumtur dhe me fat që kanë njëri-tjetrin.

Femrat, meshkujt më të mëdhenj me moshë i cilësojnë si më të pjekur dhe këshillues mjaft të mirë. Ndërsa meshkujt, femrat më të mëdha i konsiderojnë si të bukura e mjaft të ëmbla.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

 

1.Lexi, 20 vjeçe dhe partneri i saj Juan 36 vjeç

Image

2.Coleen Brennen, 49 vjeçe dhe partneri i saj Rick 29 vjeç

Image

3.Christina Mastropole, 24 vjeçe dhe partneri i saj Mark 54 vjeç

Image

 

4. David 49-vjeç dhe partnerja e tij Marta 72-vjeçe 

Image

5. Lionel Moore, 43 vjeç dhe partnerja e tij Stinaa, 21 vjeçe 

Image

6. Helen Abduall,49vjçedhe partneri i saj Mohanad 34 vjeç

Image