Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Pas betejës me kancerin, vdes aktori i njohur

Pas betejës me kancerin, vdes aktori i njohur

Showbiz May 30, 2020 - 23:27

Aktori Anthony James ka vdekur pas betejës me kancerin vetëm dy ditë para ditëlindjes së 78’të.

Ylli ishte i njohur për rolin e tij në filmin “Unforgiven” gjatë vitit 1992.

Anthony gëzoi një karrierë të gjatë në Hollywood. 

Ai gjithashtu pati role të shumta televizive, duke u shfaqur në Hawaii Five-O, Knight Rider dhe A-Team.

Anthony u tërhoq nga aktrimi pas rolit të tij kryesor në Unforgiven.

Pasi hoqi dorë nga aktrimi, Anthony u përqendrua në pasionin e tij për pikturë dhe poezi.