Infektuar: 1038
Shëruar: 791
Vdekur: 30
Të gjithë e njohin burrin e Mihrijes, po të Lores a e njihni?

Të gjithë e njohin burrin e Mihrijes, po të Lores a e njihni?

Showbiz September 19, 2019 - 17:13
Detajet

Mihrija Braha e shfaqi talentin që në moshë fare të re. Vajzes nga Mitrovica i shkonte zëri, dukej mirë, andaj jo pa arsye u angazhua në shoqëri muzikore në fillim të viteve 80-të.

Vit pas viti, këngëtarja u bë edhe më e njohur, më e popullarizuar dhe gjithashtu më e lakmuar nga gjinia mashkullore.

Zemren e këngëtares bukuroshe, asaj kohe fare të re, arriti ta vidhte Naim Abazi, asaj kohe këngëtar aktiv dhe mjafatë i njohur për publikun. Çifti, asaj dite e sot janë bashkë dhe shumë të lumtur.

Rrugën e muzikës, e morri edhe motra e Mihrijes, Lora, që edhe më tej këndon, shkruan “Kosovarja”.

Të gjithë e njohin Naimin, ama a e njeh kush burrin e Lores? Në fakt, ai ka zgjedhur të mos jetë fare i ekspozuar.

Image 
Image 
Image