Kjo i ndodhi gjyshes së Korab Shaqirit kur pa lajmin se ai u nda me ‘nusen’!

Kjo i ndodhi gjyshes së Korab Shaqirit kur pa lajmin se ai u nda me ‘nusen’!

Showbiz korrik 18, 2019 - 19:10
Detajet

Lajmi se Korab Shaqiri dhe bashkëshortja e tij u ndanë vetëm pak kohë pas martesës ishte shokues për familjën e tij.

Korab Shaqiri në “Sunshine” në Radio Prishtina ka treguar momentin kur gjyshja e tij pa këtë lajm dhe reagimin e saj pas të cilit edhe përfundoi në spital, shkruan “Zëri.info”.

Në videon më poshtë e gjeni intervistën e plotë: