Tayna dhe Granit Xhaka ushtrojnë bashkë në palestër

Tayna dhe Granit Xhaka ushtrojnë bashkë në palestër

Showbiz qershor 17, 2019 - 17:15
Lexoni detajet

Tayna është takuar me Granit Xhakën derisa ka shkuar për të ushtruar në palestër.

Granit Xhaka ka qëndruar disa ditë në Kosovë, ku ka qenë njëri ndër organizatorët e ndeshjes bamirëse mes yjeve.

E ai duket se ka qenë edhe për të ushtruar në një nga palestrat e Prishtinës, ku i ka rastisur ta takojë reperen Tayna.

Tayna sigurisht se nuk e ka humbur mundësinë ta bëjë një fotografi me yllin botëror të futbollit, ndërsa kjo foto tashmë është publikuar edhe në rrjetet sociale.

Image