Trashëgimtari i Adem Jasharit, para se të shkonte në maturë e bëri këtë hap

Trashëgimtari i Adem Jasharit, para se të shkonte në maturë e bëri këtë hap

Showbiz maj 25, 2019 - 16:50
Lexoni detajet

Maturantët po festojnë përfundimin e shkollës së mesme në të gjitha qytetet e Kosovës.

Këtë vit këtë ngjarje e ka shënuar edhe Shaban Jashari i ri, trashëgimtarit i emrit të babait të Adem Jasharit.

Mirëpo, për dallim prej maturantëve të tjerë, Shabani i ri ka zgjedhur që fotografitë e maturës t’i bëjë në një vend të veçantë, aty ku të parët e tij dhanë jetën për lirinë e Kosovës.

Në këtë mënyrë gjyshi Shabani, axhallarët dhe shumë familjarë tjerë të tij ndonëse të privuar nga jeta, ishin me të në këtë ditë shumë të veçantë.

Image

Image