Këta janë reperët thuajse të vetëm që i pëlqen Fero

Këta janë reperët thuajse të vetëm që i pëlqen Fero

Showbiz nëntor 08, 2018 - 19:37
Lexo detajet!

Në lidhje me reperët E7 dhe Double G, Fero në Radio Prishtina ka thënë se i pëlqen të dy dhe i ka shokë, mirëpo E7 pavarësisht se nuk kanë qenë të famshëm si Double G”, muzika e E7 i ka pëlqyer më shumë, shkruan “Zëri.info”.

LEXO EDHE: Jo vetëm Buta, edhe Fero nuk e sheh konkurrent as Eminemin

“Unë i kom pas shokë dy edhe anëtaret e grupit të Double G edhe E7, mua personalisht muzika e E7 më ka pëlqyer më shumë edhe nëse nuk u kon më e famshme se e Doble G. Respet për të dytë”, ka thënë Fero. Zëri