Bashkëshortja e Medës shfaq trupin në veshje transparente! Dëshmon se nuk janë ndarë

Bashkëshortja e Medës shfaq trupin në veshje transparente! Dëshmon se nuk janë ndarë

Showbiz shtator 22, 2018 - 22:36
Kështu duken së bashku!

Mbrëmë në dasmen e Elita Rudit dhe Reperit Gjiko pati qindra të ftuar shumica prej tyre persona të njohur të estradës tonë.

Në mesin e tyre edhe cifti më i perfolur Meda dhe Lulja, për këta të fundit u tha se janë ndarë disa herë, por ata e deshmojnë të kundertën dhe shfaqen shumë të lumtur pranë njëri tjetrit, shkruan “Zëri.Info”.

Në dasmë ka pasur shumë femra të bukura me veshje nga më të vecantat, por është Lulja e Medës ajo që ka zgjedhur dicka shumë speciale për këtë mbrëmje.

Edhe pse nënë e me shumë angazhime ‘nusja’ e Medës i ruan mjat shumë linjat e trupit, e në fustanin transparent ajo mbrëmë ka pasur cfarë të tregojë.ZËRI 

Image