Toni Ujkaj publikon këngën e tij më të re (Video)

Toni Ujkaj publikon këngën e tij më të re (Video)

Showbiz qershor 12, 2018 - 18:54

Këngëtari dhe gazetari i njohur nga Tuzi i Malësisë, Toni Ujkaj, ka nxjerrë në treg këngën e tij më të re të titulluar “Ish- dashni".

Kjo këngë trajton një tematikë mjaft dominonte sot dhe sigurisht që pritet të pëlqehet te audienca. Është bërë e ditur se projekti është realizuar nga produksioni i njohur muzikor Fourinfinit.al.