Majk: Po të kisha vendosur unë, kështu do të quhej djali im

Majk: Po të kisha vendosur unë, kështu do të quhej djali im

Showbiz mars 13, 2018 - 23:01
Lexo detajet

Është Iishte i ftuar mysafir në ‘NIN’ në Klan Kosova.

Nuk kishte se si të mos fliste për djalin e tij, Roanin.

Ai është shprehur se ka dashur që djali i tij të quhej Xhan, mirëpo nuk ka qenë ai që i ka vendosur emrin të birit.

Ndër të tjerash ai ka thënë se do vijë një ditë kur ai do i dedikojë dhe një këngë atij.

Majk tregoi se sa baba i kujdesshëm është, duke treguar se gjithmonë i blen Roanit rroba.