Derisa Blero është me Tarën dhe Teutën, ja çfarë bën Afrona

Derisa Blero është me Tarën dhe Teutën, ja çfarë bën Afrona

Showbiz nëntor 14, 2017 - 21:18

Afrona dhe Blero nuk jetojnë së bashku, e për këtë mungesë ata shumë herë kanë folur edhe publikisht.

Blero dhe Teuta janë duke e argëtur vajzën e tyre në një vend të përbashkët, po Afrona ka publikuar disa foto ku shihet e vetme me një gotë në dorë.

Se çfarë ka dashur të thotë ajo me këtë, nuk e tregoi.

Image