Talat Xhaferi ia këput krytë Dibran Tahirit

Talat Xhaferi ia këput krytë Dibran Tahirit

Showbiz May 05, 2017 - 14:02

Kryetari i zgjedhur i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi ngjan shumë më aktorin kosovar, Dibran Tahiri

Aktori kosovar i njohur, Dibran Tahiri, së voni, identifikohet  me serialin “Familja Moderne” ndërkohë Xhaferi është ish-ushtarak dhe politikan i njohur në skenën politike të Maqedonisë.

Tashmë në rrjetet sociale janë shfaqur fotografi të  Tahirit dhe Xhaferit ku vërehet ngjashmëria e madhe ndërmjet tyre ose siç thuhet në popull që të dy  “ia kanë këputur krytë njëri –tjetrit”.

Image