Kërkohet ndihmë për shërimin e 20-vjeçarit, i cili u aksidentua në vendin e punës

Kërkohet ndihmë për shërimin e 20-vjeçarit, i cili u aksidentua në vendin e punës

Shëndetësi May 28, 2024 - 10:36

Denis Gjoci nga Istogu para dy muajve kishte marrë rrugën në Gjermani për të punuar dhe ndihmuar familjen e tij, por atje ai u aksidentua në vendin e punës, duke marrë lëndime serioze.

Familja e 20-vjeçarit tani janë dukë kërkuar ndihmë për shërimin e tij, i cili po qëndron në një spital në Gjermani, transmeton Zeri.info.

Të gjithë ata që duan ta ndihmojnë 20-vjeçarin, të dhënat mund t’i gjejnë më poshtë:

Image