Vitia në përurimin e renovimit të Onkologjisë: Pacientët tani marrin shërbime më cilësore
Foto:ZKM

Vitia në përurimin e renovimit të Onkologjisë: Pacientët tani marrin shërbime më cilësore

Shëndetësi May 20, 2024 - 10:23

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia mori pjesë në përurimin e renovimit të Klinikës së Onkologjisë në Prishtinë.

Vitia tha se pacientët tani do të marrin shërbime shumë më cilësore, e në kushte më dinjitoze.

“Për një grup shumë të rëndësishëm të pacientëve të Republikës sonë, tash e tutje në këtë klinikë do të marrin shërbime shumë më cilësore, me shumë e shumë kushte të mira dhe dinjitoze”, tha Vitia.

“Falënderoj të gjithë stafin e klinikës, ata që morën pjesë në renovimin rrënjësor të Onkologjisë dhe uroj që sa më pak të ketë sëmundje të tilla”, theksoi ministri Vitia.