Ja në çka ndihmon pirja e ujit me rrush të thatë

Ja në çka ndihmon pirja e ujit me rrush të thatë

Shëndetësi February 24, 2024 - 16:17

Mëlçia juaj dhe zorrët do të heqin qafe toksina më të lehtë.

Uji me rrush të thatë është duke u rekomanduar nga mjekët për pastrimin e mëlçisë dhe zorrëve për një kohë të gjatë.

Antioksidantët ndihmojnë punën tonë të mëlçisë në mënyrë të duhur dhe kryejnë plotësisht funksionin e saj detoksifikues, ndërsa fibrat shtojnë pjesën më të madhe të stolit dhe rrisin numrin e lëvizjeve të zorrëve, duke ndihmuar në pastrimin e zorrës së trashë dhe të zorrëve.

Kosumimi ujit të rrushit në mëngjes do t’ju mbushë me energji për ditën e ardhshme, ose mund të provoni ta merrni atë para një stërvitje të fuqishme kjo mendohet nga shkencëtarët dhe ekspertët e sportit.

Niveli juaj i kolesterolit të keq do të ulet dhe presioni i gjakut do të stabilizohet. Studimet dhe hulumtimet klinike kanë treguar se rrushi i thatë është  shumë i pasura me fibra, kalium, dhe antioksidantë në krahasim me ushqime të tjera të zakonshme. /21Media